Добре дошли в блога „Хлапета”! Тук ще намерите полезна информация за деца, възпитание, образование, частни детски градини и училища. Ценно е да знаеш! Danybon
RSS

понеделник, 25 март 2013 г.

Danybon - Бербатов и "Успелите деца на България" в кампанията на bTV "Да изчистим България"

Danybon - Бербатов и "Успелите деца на България" в кампанията на bTV "Да изчистим България"Димитър Бербатов и "Успелите деца на България" се включиха в кампанията на bTV - "Да изчистим България". Сред поканените пет деца от фондация "Бербатов" за участие в медиата беше и големият ми син Николай Благоев.
Ники попада за четвърта година сред "Успелите деца на България". Номинациите му са заради успехи в математиката, а вече и заради информатиката. Другите дечица, които разпознах, са Ели Витанова - една от най-силните математички сред 4-класниците и малкият програмист Алекс Цветанов, за когото ви разказвах. Доколкото разбрах другите две успели дечица, които са в репортажа, са с номинации в област "изкуство" и област "спорт".
Репортажът може да видите на сайта на bTV, а скоро вероятно ще бъде излъчен и клип за кампанията с Бербатов и "Успелите деца на България".

снимка: бТВ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...