Добре дошли в блога „Хлапета”! Тук ще намерите полезна информация за деца, възпитание, образование, частни детски градини и училища. Ценно е да знаеш! Danybon
RSS

За Danybon
Здравейте!

Kазвам се Йорданка Бонева-Благоева. 

Радвам се, че мога да Ви посрещна в моя блог. 

Мисля, че имам нюх към новините и интересните информации. 

Интересувам се от социални медии, PR, комуникации, маркетинг, медии и образование. Обичам да споделям с Вас по тези теми в блога ми Danybon.

Като всяка майка, обожавам децата си. Нонстоп се ровя за интересни неща за тях. Реших, че е добре и други хора да могат да ползват събраното и споделеното от мен. Така създадох и блога си "Хлапета".

В Twitter можете да ме намерите като @danybon, a в LinkedIn като Yordanka Boneva-Blagoeva.Във Facebook вече имам личен блогърски профил и можете да ми изпращате покани за приятелство там.A ето и Facebook страницата на блога ми - Danybon. Ще се радвам да натиснете "Like"/"Харесва ми" и да станем и там приятели.


Стари спомени:Йорданка Бонева-Благоева или Danybon в стари снимки, открити в стар мейл

Тук съм като журналист в "По света и у нас". Правиха ни снимки в студиото. Вероятно е около 2003 година.
А, мога и да съм сериозна! (Боже, много грим!)А тук, на статията, ме интервюираха през лятото на 2002 година за "Монитор" или по-скоро за тяхно телевизионно приложение. (Колко ясно си спомням всичко! Все едно вчера беше.)Това е единственият ми период в живота, когато съм с толкова къса коса, а и за пръв и последен път - светлокоса.

А това е големият ми син, който тогава е бил двегодишно хлапе.Хубави спомени!
С обич: Danybon
За консултации: 
danybon.pr@gmail.com
Важно!
Блогът "Хлапета"  не носи отговорност за изказаните позиции в коментарите под статиите.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...